COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Wat doet COR

Ik begeleid mensen bij vragen rond mens en werk. Dat kunnen vragen zijn over studie/beroeps- en loopbaankeuzes, zingeving in werk en leven, effectief functioneren in werk, stress- en burnoutbegeleiding, afscheid nemen van werk en vinden van nieuw werk.

Ook geef ik trainingen en workshops voor groepen en organisaties waarbij het kan gaan om bijvoorbeeld effectief communiceren, samenwerken in teams, behouden van vitaliteit. 

Ik daag je uit het beste uit jezelf, je team of organisatie te halen en ga met je op zoek naar talenten, drijfveren en werk dat daarbij past. Als je met plezier werkt, draagt dat bij aan je vitaliteit en aan het goed functioneren van jezelf, je team en de organisatie waar je voor werkt.

De diensten die ik aanbied zijn:

  • gericht op loopbaankeuzes en loopbaanbegeleiding
  • gericht op het effectief functioneren in werk en leven
  • trainingen of workshops met een bepaald thema
  • gericht op wandelcoaching

Bij alle diensten gaat het om maatwerk. Steeds wordt er gekeken naar de behoefte en daar wordt het programma op aangepast.

Meer weten?
Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info of maak een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend gesprek.