COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Wandelsessies

Al een aantal jaren is COR Loopbaancoaching & training gevestigd in het buitengebied van Epe, in de prachtige natuur van de Veluwe. De aantrekkelijke omgeving van velden en bossen en de positieve effecten van wandelen waren aanleiding om te starten met wandelcoaching.

Praktijk en ook onderzoek wijst uit dat je, al wandelend, makkelijker praat over de dingen die je bezighouden. Je komt letterlijk en figuurlijk  in beweging en kan werkelijk even een pas op de plaats maken om stil te staan bij jezelf in relatie met de omgeving:  'Wat gaat er goed, wat kan beter?' Je krijgt weer ' lucht' en een frisse kijk op je situatie. Het blijkt dat al wandelend in de natuur er ook nieuwe ideeën geboren worden.

Al wandelend staan we stil bij onderwerpen als:

  • Hoe zorg ik dat ik in balans blijf in werk en leven
  • Hoe blijf ik in mijn kracht
  • Hoe kan ik effectief communiceren en handelen in mijn werk
  • Hoe blijf ik vitaal en zelf aan zet
  • Hoe zorg ik dat ik plezier heb en houd in mijn werk


De wandelsessies kunnen individueel en ook voor groepen ingezet worden. Ook tijdens de trajecten gericht op loopbaanontwikkeling en effectief functioneren gaat COR vaak met je op pad in de natuur.
Lees ook bij De Loopbaanwandeling en In Beweging

Wil je ook aan de wandel?
Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.