COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Werkgevers

Een vitale, effectief functionerende werknemer, een goed samenwerkend team, medewerkers die met plezier de organisatiedoelen nastreven. Voor menig werkgever een droom? Hoe kun je als werkgever je medewerkers zodanig faciliteren dat dit perspectief haalbaar wordt? Dat kan o.a door:

  • het aanbieden van cursussen of trainingen gericht op bewustwording, op efficiënter gebruik van vaardigheden, gedrag en communicatie of gericht op het stimuleren van vitaliteit en zelfsturing. 

  • het aanbieden van workshops, bijvoorbeeld om samenwerking te versterken aan de hand van Meyers- Briggs Type Indicator (MBTI).

  • het aanbieden van een individueel traject.

Loopbaan(her)oriëntatie geeft inzicht in de wensen en mogelijkheden van medewerkers, kan als basis dienen voor ontwikkelingsgesprekken, stimuleert de mobiliteit van medewerkers en verbindt medewerkers met de organisatie door het aanbieden van ontplooiingskansen.

Een Outplacementtraject kan er voor zorgen dat je op een goede manier afscheid kunt nemen van je werknemer bijvoorbeeld bij reorganisatie, fusie, of door onverenigbare inzichten.

Re-integratie van een uitgevallen medewerker kan ook aanleiding zijn om een traject op te starten.

Het gaat hierbij steeds om maatwerk!

Als je als goed werkgever wilt inzetten op de ontwikkeling van je personeel kijk dan eens naar de mogelijkheden die COR hierbij kan bieden of bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.