COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Trainingen en workshops

COR verzorgt trainingen en workshops voor werknemers uit organisaties en voor particulieren die in een groep met een bepaald thema aan de slag willen.

Onze samenleving is continue in beweging en dat betekent dat ook werk verandert en er andere eisen aan mensen worden gesteld. Hoe blijf je in die veranderende wereld actief, hoe houd je je vaardigheden op peil, hoe blijf je vitaal, hoe kun je als team goed blijven inspelen op de veranderingen? De trainingen en workshops zijn gericht op bewustwording en verder ontwikkelen van vermogens, houding en gedrag. Het gaat daarbij ook over overtuigingen en waarden die aan gedrag ten grondslag liggen. Het gaat niet alleen om aanleren van iets nieuws maar ook om borgen in de praktijk van alledag. Vaak maken we daarbij gebruik van de logische niveaus van Bateson en Dilts.

Hieronder staan een aantal thema's die in trainingen en workshops aangeboden kunnen worden.

Op de site staan enkele enkele trainingen en workshops uitgewerkt.  Het blijft altijd maatwerk! Bij trainingen en workshops wordt in de regel met de opdrachtgever vastgesteld wat de gewenste situatie is, wat de huidige situatie is en wat er nodig is om het gewenste resultaat te realiseren. Een intakegesprek met de deelnemers kan deel uitmaken van een trainingsprogramma.

COR geeft ook 'buitenworkshops'. Soms in samenwerking met andere trainers met ieder een eigen specialisme. Bovengenoemde thema’s komen dan aan de orde en al wandelend in de natuur gaan we met elkaar met opdrachten aan de slag. Zo kan COR gebruik maken van bijvoorbeeld een cultuurcoach, hondentrainer, een fotograaf, een buitensporter die ieder op eigen wijze het thema op een speelse manier in een ander licht zetten. Het in beweging zijn krijgt zo letterlijk en figuurlijk vorm. Het blijkt uit ervaringen van deelnemers dat onderwerpen als lichter worden ervaren en er toch diepgang is.

Interesse?
Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie of bel met (0578) 62 91 34.