COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Weten wat je wilt

Een workshop om uit te vinden welk werk bij je past.

Je denkt na over een volgende stap in je loopbaan. Je weet wel wat jouw kwaliteiten zijn maar wat kun je daarmee op de huidige arbeidsmarkt? Welke functies passen bij jou, welke organisaties spreken je aan?

In deze workshop gaan we in een groep aan de slag met deze vragen. Aan het eind heb jij in drie dagdelen een zoekprofiel en een actieplan. Een zoekprofiel is een concrete omschrijving van de functie die je zoekt, de taken die voor jou belangrijk zijn, de sector en het soort organisatie die bij je past.

Programma
In drie middagen gaan we aan de slag met verschillende opdrachten waarmee we kunnen inventariseren:

  • voor welke werkzaamheden jij warm loopt,
  • waar je goed in bent,
  • wat voor jou ideale werkomstandigheden zijn. 

Deze informatie vertalen we naar concrete beroepen, functies en organisaties. Je gaat daar een eerste onderzoek naar doen en je maakt en actieplan om jouw wensen te realiseren.

Aanpak
We werken in een groep van zes deelnemers. Het voordeel van een groep is de uitwisseling van ideeën en inspiratie van de door elkaar. De workshop beslaat drie middagen die een onlosmakelijk geheel vormen.

Data en plaats
De workshop wordt in principe gehouden op dinsdagmiddagen van half twee tot vijf uur in Epe. Je kunt je interesse aangeven door even een mail te sturen. Dan laat ik weten wanneer de eerst volgende workshop gegeven wordt.

 

 

 

 

 

Uitgebreidere informatie verschijnt binnenkort.