COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Samenwerking

COR loopbaancoaching & training is weliswaar een zelfstandig bureau maar werkt wel samen met anderen in het vakgebied en met collega’s in aanpalende vakgebieden.

COR maakt deel uit van het LoopbaanAdviesNetwerk Nederland (LANN). De aangesloten loopbaanadviseurs hebben ieder een eigen praktijk en werken op allerlei plaatsen in Nederland. Wij delen dezelfde uitgangspunten en aanpak. We delen vooral ons enthousiasme voor het thema ‘mens en werk’. Wij kunnen gebruik maken van elkaars expertise en bij grotere projecten werken we samen. Op de website www.loopbaanadviesnetwerk.nl vind je meer informatie.

Ook is er samenwerking met collega’s die ieder hun eigen expertise hebben. Gemeenschappelijk is de wijze waarop wij met mensen willen werken: transparant, aandachtig en met respect voor de wijze waarop en het tempo waarin ieder werkt aan zijn eigen doel. Sinds september 2014 is ook Bert Stoter actief voor COR en wel als cultuurcoach.

Ik verwijs voor deze aanvullende expertise graag door naar:

 

Koraal Coaching Hattem www.koraalcoachinghattem.nl

 

Belloods, praktijk voor bewegings-en lichaamsgerichte therapie www.belloods.nl

 

Henk de Vos mediation, MfN registermediator gespecialiseerd in arbeidszaken en HRM www.henkdevosmediation.nl