COMMUNICATIE | ORIËNTATIE | REALISATIE

Kiezen voor verandering

"Altijd als omstandigheden veranderd worden, veranderen mensen. Altijd als mensen werkelijk veranderen, veranderen ook de omstandigheden."


Dorothee Sölle,
hoogleraar systematische theologie

Mogelijkheden verkennen

"Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal."


Albert Einstein,
natuurkundige en uitvinder

Even stilstaan

"Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang" 

Bertold Brecht,
dichter en regisseur

Over COR

COR is het beeldmerk van het bureau COR loopbaancoaching & training en de afkorting van Corrie Stoter, oprichter van COR Loopbaancoaching & training (1999).

De letters COR  staan voor:

  • COMMUNCICATIE: contact hebben, verbinding maken (met jezelf, de ander, de omgeving).  Hoe doe je dat op een authentieke manier waarbij je jezelf blijft en respect hebt voor de eigenheid van de ander.
  • ORIËNTATIE: indrukken opdoen, zicht krijgen op mogelijkheden, zoeken naar de juiste richting. Dan gaat het om vragen als: waar sta je, waar wil je heen, welke paden kun je inslaan, waar brengt je dat?
  • REALISATIE: omzetting in klinkende munt. Het verwezenlijken van je gewenste situatie. Wat ga je kiezen, welke stap ga je zetten om je wensen, dromen te realiseren?

Deze drie items komen steeds terug in de coaching.

COR helpt graag mensen en organisaties van mensen om zo optimaal mogelijk te functioneren. Zin hebben in werk, je talenten en kwaliteiten kunnen benutten en ontwikkelen geeft voldoening en plezier en daarmee ook betere resultaten en meer vitaliteit. 

Daar wil ik graag aan bijdragen. Voorheen als loopbaan(wandel)coach en trainer en nu als wandelcoach gericht op zingeving. 

Interesse?
Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   voor een vrijblijvend oriënterend gesprek